top of page

OUR PARTNERS

In order to become a Szigetközi Fresh Water partner, you first need to fill out an interest form.
Give us your company's name and details, your type of business and where we can contact you.

98463376_2871203146298098_43378685217289
Restaurant

Fruccola

Egészséges, friss és jó minőségű ételek hazai alapanyagokból, akár elvitelre is komposztálható csomagolóanyagokban.

35126901_1951871218198002_11813299043612
Restaurant

Petrus

Párizsi hangulat, comfort food Feke Zoltán új éttermében a Ferencváros szívében, a Boráros tér közelében.

Website
51990733.jpg
Restaurant

Natura Hill

Lenyűgöző és páratlan dunakanyari panoráma, végtelen nyugalom és csend, mindez egy két hektárnyi öko szemléletű birtokon, rajta egy minden szempontból fenntartható butik vendégházzal és egy piciny étteremmel.

Website
mg-2168-scaled.jpg
Restaurant

MÓR24

Nyitott konyha, tapas jellegű ételekkel, izgalmas fűszerekkel, natúrborokkal, kraft sörökkel, laza hangulatban Balatonfüreden.

salon-etterem-etelek-24.jpg
Restaurant

New York Kávéház

A New York Kávéház a „Világ Legszebb Kávéháza” címmel büszkélkedik, és emellett a modern budapesti vendéglátás egyik vezető alkotó műhelye.

Website
mihalyipatisserie-1024x681.jpg
Restaurant

Mihályi Patisserie

Mihály László több alkalommal nyerte el az év cukrászdája díjat. A váci cukrászmester célja 

újjáéleszteni és újraértelmezni a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba alkotni újra.

Website
1430142745-2572.jpg
Restaurant

Bistro Sparhelt

Balatonfüred egyik kedvenc helye, havonta megújuló étlappal, szezonális és helyi alapanyagokból építkezve.

Website
fourseasons-1600x1600.jpg
Restaurant

Four Seasons

A magyar szecessziós építészet kiemelkedő épülete mely 2004-ben Four Seasons Hotel Gresham Palace-ként nyitotta meg ismét kapuit 179 szobával.

Website
90085997_516748942359967_590879057159336
Restaurant

Onyx

Magyarország első két Michelin csillagos étterme, Budapest belvárosában, mely a patinás Gerbeaud-ház részeként képviseli a magyar gasztronómiát. Egy tulajdonos, egy épület, egy filozófia: tradíció és innováció.

Website
bottom of page