top of page

4 hely ahol élvezheted az életet a hosszú hétvégén

Több hónap bezártság után nem is kérdés, hogy kedvenc étteremeink és hoteleink lesznek az elsők, akiket biztosan meglátogatunk! A teljeség igénye nélkül:Menza étterem - Budapest

A Menzával olyan helyet nyitottak, ahol nemcsak egy teraszon lehet sütkérezve kávézni, hanem jót is lehet enni, mindezt félúton a café-restaurantok és a hagyományos pesti presszók hangulata között. Nevükkel és az étterem belső környezetével nem is tagadhatják a múltidézést. Érdemes foglalni, hiszen a hatalmas belvárosi terasz népszerű találkozóhely minden kozmopolita számára. 


https://www.menzaetterem.hu

Budapest, Liszt Ferenc tér 2, 1061
Mihályi Patisserie - Vác Az alapító Mihályi László, az úgynevezett francia cukrászati stílus magyarországi megteremtője. Dolgozott számos helyen Ausztriától Norvégián át Shanghai-ig, de többször tanult Japánban és Franciaországban is. A váci cukrászda egyedülálló az országban, évek óta töretlen a sikere ahol arra törekednek, hogy újjáélesszék és újraértelmezzék a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodják.


Vác, Köztársaság út 21, 2600

https://mihalyipatisserie.com
Karolina Kávéház - Balatonfüred

A nagymamáról elnevezett kávéház Karolina mamának állít emléket azért a sok szépért és jóért, amit élete végéig Schindele testvérek tőle kaptak. Ők is hasonlót szerettek volna adni a világnak, valami egyedivel és különlegessel, ízekkel, amiket ők is megéltek. A vitorláskikötő panorámájával, közvetlenül a vízparton élvezheti minden betérő vendég az igazi klasszikus süteményeket, de aki a helyi borokat fedezné inkább fel, az sem fog csalódni a kínálatban. 

8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u. 4.

http://www.karolina.hu
Echo Residence - Tihany Az Echo Residence All Suite Hotel Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező helyén, a Kopaszhegyen, a Balatontól kőhajításnyira, közel 1 hektáros, ősfás területen helyezkedik el. A 70 férőhelyes exclusive étterem, 80 fős a la carte balatoni panorámás terasszal, az évszakokhoz igazítja kínálatát, melyben a hagyományos és a kreatív, új ízek is megtalálhatóak. A kreatív munkáért Kiss Gergő executive séf felel, aki olyan helyeken dolgozott korábban, mint a TAMA, a székesfehérvári 67 Étterem, Faustos.


8237 Tihany, Felsőkopaszhegyi út 35

http://www.echoresidence.hu


0 comments
bottom of page