DSC_9803.jpg

EGY CSEPP TERMÉSZET

A SZIGETKÖZ SZÍVÉBŐL

infoblokk_kedv_final_felso_GINOP.jpeg
4.png

MAGYARORSZÁG LEGJOBB TERMÉSZETES IVÓVIZE

A tiszta és természetes ivóvíz megfelelően és folyamatosan képes biztosítani az ásványi anyagok és egyéb anyagok harmóniáját az emberi test számára.


A Szigetközi Friss Víz széles körben ismert, természetesen tiszta, prémium minőségű palackozott víz, melyet a Szigetközben található Fekete-erdő nevű természetvédelmi terülten található forrásainkból nyerünk 80-130 méter mélyről.

 

A kivételes minőségű vizünket kezelés nélkül, természetes formájában palackozunk így az minden adalékanyagtól mentes. A folyamat során a legmagasabb minőségi követelményeket mindvégig szem előtt tartjuk.

 

Kiszerelés: 1 ; 0.5; 0.25 literes üvegpalack
Termékek: Szénsavas és Csendes

FENNTARTHATÓ VÁLASZTÁS

Napjainkban a fogyasztók egyre inkább a környezetkímélő, "zöld" alternatívákat keresik az élet minden terültén. A Szigetközi Friss Víz ezt az egyre növekvő igényt segít kielégíteni azáltal, hogy a piacon a leginkább fenntartható vízszolgáltatási lehetőséget kínáljuk.

Célunk, hogy széleskörű együttműködést hozzunk létre a magyar szálloda-, vendéglő- és vendéglátóiparral annak érdekében, hogy a gasztronómia szereplőinek vízigényeit a lehető legkisebb szén-dioxid-kibocsátással biztosíthassuk.

 

Fenntartható, üveges palackban forgalmazott frissvizünk jelenleg is több magyarországi Michelin csillagos étterem és ötcsillagos szálloda ítalkinálatában szerepel. Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink osztják cégünk alapelveit, és hozzánk hasonlóan elkötelezettek a fenntarthatóság mellett.

1.png
Névtelen terv másolata-2.png

HELYSZÍN - EGYENESEN A SZIGETKÖZ SZÍVÉBŐL

Természetes magyar forrásvíz a szigetközi erdők mélyéről.

Vízünk Európa egyik legtisztább vízkészletből származik, a magyarországi Fekete-erdő névre keresztelt  természetvédelmi területről. Forrásaink egyedülálló módon Natura2000 területeken találhatóak, így palackjainkba európai szinten is kivételes tisztaságú víz kerülhet. A Szigetközben húzódó összefüggő ökológiai hálózat célja a természetes élőhelytípusok, vadon élő állat- és növényfajok védelmén keresztül biztosítani a biológiai sokféleség megóvását és hozzájárulni a kedvező természetvédelmi helyzetük fenntartásához, illetve helyreállításához.

A kiváló minőségű, 80-130 méter mélyről érkező frissvizet mindenféle beavatkozás nélkül palackozzuk.


Vízforrás: Magyarország, Mosonmagyaróvár, Fekete-erdő

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Névtelen terv másolata.png

A Szigetközi Friss Víz értékközpontú vállalkozás. Az különböztet meg minket a többi hasonló cégtől, hogy hogyan közelítjük meg az üzleti életet: számunkra a legfontosabb érték mindig a környezet és az arra gyakorolt hatás.

Olyan megoldást szeretnénk kínálni mindenki számára, ami amellett, hogy kielégíti a vízszolgáltatással kapcsolatos igényeket a környezet számára hozzáadott értékkel is rendelkezik.

Mindezek mellett bátran állunk be bármilyen kezdeményezés mögé, amiről úgy gondoljuk, hogy segít élhetőbbé tenni a világunkat. Így például márciusban igyekeztünk felhívni a figyelmet a gasztronómia világában tapasztalható  nemi egyenlőségre, új üzemünkben pedig palackmosógépekkel tesszük még zöldebbé a folyamatrendszereünket.

Névtelen terv másolata-3.png

EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

A víz kiegyensúlyozó, hűsítő és nyugtató erő, amely nélkülözhetetlen az egészségünk és a hosszú élet fenntartásában. Hisszük, hogy a megfelelő (és minőségi) folyadékbevitel az egészséges élet alapja - épp úgy, ahogy a mentális egészségnek is! Ezért döntöttünk úgy, hogy a jövőben igyekszünk felhívni a figyelmet az egyensúly megtalálásának fontosságára.

2020-ban összefogtunk Petraflow-val a szellemi és testi egészség tudatosításának érdekében. A jóga az egyik legjobb dolog, amit magunkért tehetünk. A jóga tudatosság és a jelenlét.

Csatlakozz hozzánk a következő Szigetközi Friss Víz által szponzorált órákon és jógázz a naplementében Petra vezetésével, miközben a Szigetköz Natura2000 forrásaiból érkező Szigetközi Friss Vízzel frissíted fel magadat!

#SZIGETKÖZI

DÍJNYERTES MÁRKA

NIVEX Ivóvíz Expo
Budapest 2021

 

Az év vize! A Magyar Nemzeti Múzeumban rendezett eseményen a Szénsavas, alacsony ásványi anyag tartalmú vizek kategóriájában a szakmai zsűri vakkóstolását követően a Szénsavas Szigetközi Friss Víz  nyerte el tetszésüket és találták az idén a legjobbnak.

CIMKEK 4-pdf.jpg

Fine water AWARD 2019 Stockholm

 

2019 áprilisában büszkén vettük át az elismerő bronzérmet a világ legjobb vizeit felvonultató svédországi megmérettetés csendesvíz kategóriájában. A vizeket egy öt főből álló kóstolta vakon, szobahőmérsékleten, 90-100 pontszámrendszert használva.

Water Expo China 2019 Guangzhou

 

2019 júniusában a Szigetkozi Frissvizet aranyéremmel díjazták a kínai nemzetközi vízkiállításon. Az eseményre a világ minden tájáról érkeztek elsimert vízmárkák, így külön megtisztelő, hogy a Szigetköz ismét ekkora elismerést kapott ezúttal szénsavas víz kategóriában.

International Taste & Quality Institute

 

A CHEFS ÉS A SOMMELIERS DÍJ
Kategória: Étel és Ital
2014-ben a szigetközi FRESH WATER 3 csillagos minősítést kapott (mely az ivóvíz kategóriában a legjobb elérhető díj):
a Nemzetközi Íze és Minőség Intézet kóstolóján.

Tbronze2019.png
waterexpo_goldaward_2019.png
Monde Selection - Grand Gold Quality Awa
ITQI-AwardBlue15EN-2stars.png
infoblokk_kedv_final_alsó_GINOP.jpeg